menu

Over ons

Bij Lefulux wonen vind je meubels met een uniek karakter. Heel bijzonder zijn natuurlijk onze interieurobjecten van versteend hout en onze boomstamtafels. De andere meubelen en woonaccessoires passen daar perfect bij, waardoor je eindeloos kunt combineren. 

Lefulux wonen is in 2020 ontstaan uit Xyleia, van waaruit we al sinds 2007 leveren aan de professionele meubel- en interieurmarkt. Oprichter en huidig eigenaar van Xyleia, Jan Jaap Lems, kwam via zijn werk als directeur van een internationale school in Jakarta, Indonesië, in contact met objecten van versteend hout. De fascinatie die hij ervoer bij de kennismaking met dit miljoenen jaren oude materiaal, vormde de aanzet tot de import van de producten die in Nederland verwerkt werden tot tafelbladen en andere interieurobjecten. De rest is – zoals dat heet – geschiedenis. 

Wie de meubels en woonaccessoires van Lefulux wonen liever zelf bekijkt, in plaats van via een scherm, is van harte welkom in Heeten (dichtbij Deventer), in het hart van Salland. Daar hebben we een showroom van maar liefst 2.500 vierkante meter en herbergen we de grootste verzameling versteend hout van ons land. De showroom is geopend van dinsdag tot en met zaterdag, van 10.00 tot 17.00 uur.

Kijk ook eens op www.dehervormdekapel.nl en www.eventsbymarie.nl voor meer informatie over een unieke kapel ingericht met prachtige Xyleia meubels.

Benieuwd naar onze complete collectie?

Kom naar de showroom.